آموزش تکثیر کرم زباله خوار و تولید کود ورمی کمپوست

مرجع کامل فارسی تکثیر کرم آیزینیا فوتیدا و تولید کود ارگانیک ورمی کمپوست

آموزش تکثیر کرم زباله خوار و تولید کود ورمی کمپوست

مرجع کامل فارسی تکثیر کرم آیزینیا فوتیدا و تولید کود ارگانیک ورمی کمپوست

سرند ورمی کمپوست 2

کاربری این دستگاه بسیار ساده بوده و بدون نیاز به تخصص خاصی قابل بهره برداری می باشد.

سرند ورمی‌کمپوست 

یکی از اساسی ترین مراحل صنعت تولید ورمی کمپوست جدا سازی کرم ها از بستر آماده برداشت می باشد که این امر همواره مشکلاتی را برای دست اندر کاران این صنعت در بر دارد. در این راستا هر یک از تولیدکنندگان با استفاده از روش های مختلف نسبت به جدا سازی کرم از کود اقدام می نمایند که هر یک از روش های متداول معایبی داشته که تلفات کرم از متدا ول ترین آن میباشد و همچنین دوباره کاری هایی در مسیر تولید نیز از این معایب است.
لذا به منظور آگاهی دوستانی که به تازگی وارد این چرخه شده یا تصمیم به ورود به این صنعت رادارند به معرفی چند روش جدا سازی متداول در ذیل می پردازیم.

روش غربال یا الک کردن: در این روش از غربال یا سرند برای جدا کردن کرم از کود استفاده میگردد که در کارگاه های خانگی و کوچک وسایل ابتدایی و در کارگاه های بزرگ وصنعتی سرند های الکتریکی دوار یا صفحه ای لرزان (ویبراتور) به کار گرفته میشود.

روش استفاده از غذای تازه: در این روش در کنار بستر آماده برداشت غذای تازه در اختیار کرم ها قرار داده که کرم ها به تدریج محل زندگی خود را که فاقد غذای لازم میباشد ترک وخود را به غذای جدید رسانده وبستر را خالی می کنند. که برداشت آنها با مقداری غذای کمتر امکان پذیر میشود.

روش لایه برداری: همانگونه که از نام روش مشخص است در طی چند روز به مرور از روی بستر که با کم آب کردن بستر باعث انتقال کرم ها به لایه های زیرین شده لایه های رویی را برداشت کرده وپس از چند روز با کم شدن ضخامت بستر کرم ها را میتوان برداشت نمود.

حال با توجه به مطالب ارائه شده مشاهده میشود هر یک از این روش ها دارای مشکلاتی میباشند که از جمله درروش غربال کردن چنانچه از غربال یا سرند با کیفیت نا مطلوب استفاده گردد باعث ایجاد تلفات کرم ها تا بیش از 30% میشویم.
بنابراین با توجه به این مهم برآن شدیم که نسبت به طراحی وساخت سرند ی اقدام کنیم تا بتوان با سهولت وکمترین تلفات کرم ها (کمتر از 5%) از آن بهره برداری نمود.

 

مشخصات سرند تیپ B:

این دستگاه بمنظور سهولت در کاربری از امتیازات ذیل برخوردار می باشد.

1. قیف تغذیه و بارگیری به طول 35سانتی متر بر روی محفظه توری نصب گردیده
2. دارای کانال هدایت محصول سرند شده و قابلیت بارگیری در کیسه
3. نصب صفحه هدایت کننده محصول از دهانه خروجی دستگاه
4. ارتفاع مناسب جهت بارگیری بوسیله تسمه نقاله در صورت نیاز
5. دارای قابلیت تنظیم شیب دستگاه به تناسب رطوبت محصول و بهره وری بیشتر
6. امکان جابجائی و مانور دستگاه در کمترین فضا ی کارگاه
7. نصب چند منظوره پوشش محافظ توری سرند بمنظور ایمنی کاربران و عدم پخش محصول در محوطه
8. عدم نیاز به تعویض روغن و گریسکاری موتور گیربکس در تمام عمر دستگاه
9. استفاده از رنگ اپوکسی جهت پوشش شاسی و قطعات با دوام بالا

 

مشخصات فنی دستگاه

- طول دستگاه: 290 سانتیمتر
- طول توری سرند: 200سانتیمتر
- قطر: 90 سانتیمتر
- اندازه چشمه توری: 5 میلیمتر
- جنس توری: مفتول فولادی به ضخامت 1/5 میلیمتر
- قابلیت تعویض توری: در کمتر از 15 دقیقه
توضیح: در صورت در خواست مشتری میتوان از توری استیل استفاده نمود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد