کرم خاکی نباید بلافاصله پس از برداشت به تغذیه طیور رسانده شوند و باید آن را در محلولهای بافری استریل (نظیر اگزالات یا کارباپرل) که حاوی پلیمرهای سلولزی است وارد کرد تا دستگاه گوارش آنها تخلیه شود در ترشحات لیپیدی کرمها موادی وجود دارد که برای مرغها مضر است.
کرم خاکی نباید بلافاصله پس از برداشت به تغذیه طیور رسانده شوند و باید آن را در محلولهای بافری استریل (نظیر اگزالات یا کارباپرل) که حاوی پلیمرهای سلولزی است وارد کرد تا دستگاه گوارش آنها تخلیه شود در ترشحات لیپیدی کرمها موادی وجود دارد که برای مرغها مضر است.الف ـ پولکسازی:
برای تهیه پولک ابتدا باید کرمها را سائیده و سوپ غلیظی از آن تهیه کرد. سپس باید چند ساعتی این سوپ را به حال خود رها کرده تا آنزیمها روی آن اثر کنند. این کار باید در فشار زیاد هوا و عدم حضور اکسیژن صورت گیرد. در حین هموژنیزه کردن کرم خاکی باید مواد ضداکسیدان نظیر SOD (Supper Oxide dismutaze) و ویتامین C به آن اضافه کرد و سپس آن را دهیدراته میکنیم برای تهیه پولک این سوپ را روی بسترهائی پهن و در عدم حضور اکسیژن خشک کرده و تراشیده به صورت پولک در میآوریم.
ب ـ تولید کیک و تهیه پرگرانوله
در این حالت پس از تهیه سوپ یک ماده خمیر کننده به آن میافزاییم. سپس این ماده را از سامانه گرانوله عبور داده تا دانهبندی شود.
2 بار دمش بخار به داخل کیک باعث پف کردن و الاستیزه شدن آن میشود. پودر کیک باید 2 مرتبه هیدراته و دهیدراته گردد تا کیفیت آن مطلوب شود.
د ـ تولید پودر کرم خاکی
در این حالت باید کرمها را در درجه حرارتی خاص که به پروتئینها آسیب نرساند به مدت چند ساعت با استفاده از آون بخشکانیم و سپس آنها را پودر میکنیم.
پودر کرم در آب حل میشود و آب را نیز فاسد میکند بنابراین باید آن را پوشش داد. پوششها باید ارزش خوراکی داشته باشند. از کلاژن میتوان به عنوان پوشش استفاده کرد. کلاژنها قابلیت جذب آب دارند و از ذبح حیوان جلوگیری میکنند. برای پوشش دادن پولکها میتوان از پوششهای ژلاتینی استفاده کرد.
ه ـ بستهبندی کرم ها به صورت طبیعی
در این حالت باید کرمها را به مدت 15 دقیقه در داخل محلول در حال جوشش ژلاتین یا آگار (3 گرم ژلاتین با آگار + cc100 آب) ریخته و سپس ضمن جدا کردن ژلاتینهای اضافی از اطراف کرمهای خاکی آنها را به مدت چند ساعت در داخل آون C60 قرار داد تا خشک شوند. مجموعهای از این مواد به داخل بدن کرمهای خاکی کشیده میشود و مثل کرم تازه مرده میشود. بستهبندیهای این محصولات باید کاملاً واکیوم باشند. همچنین میتوان با فشار بالای 2 اتمسفر کرمها را پخت. پوشش کتینی اطراف بدن کرم باعث عدم باز شدن آن گشته ولی کرمها پف کرده و عصاره و لیپید آنها خارج میگردد فشار داده شده باید2 اتمسفر و در خلاء صورت گیرد. دمیدن لایهای از گاز روی کرمهای پخته شده از اکسیده شدن کرمها جلوگیری میکند.