آموزش تکثیر کرم زباله خوار و تولید کود ورمی کمپوست

مرجع کامل فارسی تکثیر کرم آیزینیا فوتیدا و تولید کود ارگانیک ورمی کمپوست

آموزش تکثیر کرم زباله خوار و تولید کود ورمی کمپوست

مرجع کامل فارسی تکثیر کرم آیزینیا فوتیدا و تولید کود ارگانیک ورمی کمپوست

تاثیر ورمی کمپوست برروی چمن

1-    راهی مناسب و ایده آل برای کاهش هزینه ها

2-  فاقد هرگونه عوارض جانبی برای انسان و یا حیوانات و جانوران

3-  باعث ضخیم تر شدن و سبز تر شدن چمن می شود

4-   فاقد مواد شیمیایی که باعث سوزاندن زمین و آسیب رساندن به محیط زیست می شود

5-  کودهای ارگانیک در مدت زمان طولانی تری تجزیه می شوند به همین دلیل مدت بیشتری در خاک باقی می مانند.

6-  باعث افزایش در رشد گیاه بوسیله مواد مغذی مفید مورد نیاز

تاثیر ورمی کمپوست بر رشد گیاه فلفل

افزایش در جوانه زنی و گل دهی گیاه

D     افزایش در رشد ارتفاع محصول

D     بهبود در ساختار فیزیکی محصول

D     افزایش جمعیت میکروارگانیسم های مفید

D     افزایش پتانسیل های سودمند رشد گیاه

D     افزایش در بازدهی محصول

تاثیر ورمی کمپوست برروی گوجه فرنگی و خیار

100% رشد در بذر گوجه فرنگی وافزایش در رشد میکروارگانیسم های مفید

افزایش درغلظت کلروفیل     ( ماده سبز گیاهی)

افزایش در :  رویش شاخه – جوانه زنی – جوانه زنی برگها – بازدهی محصول – زیبایی ظاهر و طعم و مزه

تغییرات در بازدهی محصول

تغییرات در بازدهی محصول

بازدهی کلی محصول

( به کیلوگرم)

تعداد نوک شکوفه های گیاهان پوسیده

تعداد برگهای کاشت

میزان مصرف ورمی کمپوست در هر هکتار         ( تن)

92/1

75/3

66/77

0

52/2

50/1

00/87

5

83/2

75/0

00/92

10

26/3

50/0

00/94

15

 

 

تاثیر کاربرد ورمی کمپوست بر غلظت عناصر مغذی در رویش شاخه ها

Mn((ppm

منگنز

‍Cu((ppm

مس

Zn((ppm

روی

Fe((ppm

آهن

K

پتاس(%)

میزان مصرف ورمی کمپوست در هر هکتار( تن)

87.25

14.86

66.66

131.50

1.9133

0

100.95

17.96

71.63

146.36

2.3000

5

105.08

20.55

78.66

163.00

2.8668

10

106.25

22.55

 

90.33

174.00

3.3164

15

 



تاثیر ورمی کمپوست برروی محصول برنج

 افزایش در میزان مواد مغذی در گیاه

    افزایش در میزان کیفیت محصول برنج

Π    6/5 % افزایش در غلظت پروتئین جوانه زنی

Π    8/7% افزایش در غلظت نشاسته جوانه زنی

Π    9/7% افزایش در رشد بازدهی محصول برنج

    افزایش در خواص بیولوژیکی خاک و پارامترهای رشدی محصول

تاثیر ورمی کمپوست برروی گل همیشه بهار
 

کود ورمی کمپوست در دانشگاه می سی سی پی سال 1997 به عنوان واسطه ای مهم در رشد گلها و سایر محصولات زراعی محسوب و برای نمونه بر روی گل همیشه بهار مورد آزمایشات مختلف قرار گرفت. نتایج آزمایشات نشان داد که کود ورمی در مقایسه با کودهای دیگر مانند خاک و پیت و کودهای شیمیایی، شاخصه رشد گیاهان و گلها را به صورت چشمگیری افزایش داده است و همچنین باعث افزایش ضخامت ساقه ، بالا بردن رشد ریشه، افزایش وزن خشک محصول و بالا بردن میزان گل دهی در تعداد گلهای کاشته شده می شود. تحقیقات نشان داده است که مخلوط کود ورمی کمپوست با کود گیاهی خاک و پیت در مقایسه با استفاده کود ورمی به تنهایی عملکرد بهتری در پارامترهای رشد  در گیاهان داشته است. Mississippi state University))

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد