آموزش تکثیر کرم زباله خوار و تولید کود ورمی کمپوست

مرجع کامل فارسی تکثیر کرم آیزینیا فوتیدا و تولید کود ارگانیک ورمی کمپوست

آموزش تکثیر کرم زباله خوار و تولید کود ورمی کمپوست

مرجع کامل فارسی تکثیر کرم آیزینیا فوتیدا و تولید کود ارگانیک ورمی کمپوست

چای کمپوست

چه کسانی می توانند چای کمپوست مصرف کنند؟

هر کشاورز,باغدار و مزرعه داری که در پی بهبود کمی و کیفی محصول خود می باشد و البته کسانی که در پی مصرف کمتر کودهای شیمیایی و مصرف بیشتر کودهای ارگانیک هستند.چای کمپوست قابل مصرف برای گیاهان باغبانی ,گل ها,درختان,درخچه ها,محصولات زراعی از قبیل یونجه,سویا,ذرت,حبوبات,باغات  سیب,پسته و...می باشد.در صورت استفاده از کودهای استارتر,می توانید آنها را با چای کمپوست مخلوط و مصرف کنید.
چرا به جای مصرف مستقیم کمپوست به شیوه قدیم,زحمت تهیه و محلول پاشی چای کمپوست را به خود دهیم؟
1- چای کمپوست امکان استفاده بیشتر از مزایای کمپوست را به ما می دهد.
2- چای کمپوست باعث جلوگیری آلودگی یا گسترش عوامل بیماری زا از طریق برگ می گردد.
3- افزایش دسترسی عناصر غذایی در دسترس گیاه
4- کمک به شکتن ترکیبات سمی روی گیاه بویژه بقایای آفت کشها
5- بهبود عملکرد,بهبود عطر و طعم میوه و سبزی و افزایش کیفیت محصول علاوه بر کمیت آن
۶- در صورت عدم استفاده از چای کمپوست,شما امکان استفاده از کلیه مزایای کمپوست یا ورمی کمپوست را نخواهید داشت.

مزایای کاربرد برگی چای کمپوست چیست؟

مصرف خاکی و برگی چای ورمی کمپوست باعث تقویت رشد گیاه می گردد.کاربرد مستقیم  چای روی برگ,به علت دارا بودن جمعیت بالای میکروبی,گیاه شما را برابر آفت و بیماری مقام می کند واز طرفی پس از مصرف آفت کشها در مزرعه,می تواند به طور ویژه ایی,گیاه را به شرایط اولیه باز گرداند و شوک ناشی از مصرف آفت کشها را کاهش دهد.برگ گیاهان,عناصر غذایی و تنظیم کننده های رشد را به سادگی از چای کمپوست جذب کرده و سبب قرار گرفتن  گیاه در بهترین وضعیت می گردد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد